Tjocksmock

Klar! Klar, klar, klar! Jag är KLAR med högskoleprovet. Ska aldrig göra det igen (peppar, peppar..)! Oavsett om det gick asbra eller rövdåligt så kan jag åtminstone inte göra mer nu. Jag kan inte plugga mer, jag kan inte istället för att plugga ha dåligt samvete för att jag inte pluggar (detta var aningen mer förekommande), jag behöver inte läsa DN:s ledarsidor längre fast det kommer jag nog fortsätta med men jag behöver iallafall inte ha dåligt samvete om jag hoppar över de tråkiga/högerrövslickande!

Hur det än gick, 0.1 eller 1.0 eller 2.0 eller whatever så kan jag hädanefter inte göra mer. Tyngden som varit högskoleprovet har lyfts från mina axlar och det känns rätt bra.

Och vilket bättre sätt att fira det än med en supermacka! Keso! Ajvar relish! Smör! Alla tre på samma macka! Fan vad gott!





Dan före fan


gif maker


Kan vi inte alla ba hålla tummarna för att exakt alla andra som gör högskoleprovet imorgon antingen är bakis, svinlångsamma eller - helst - helt dumma i huvudet? Det skulle vara så trevligt om det bara kunde vara så.

Har för övrigt upptäckt såhär kvällen innan att det enda armbandsuret jag äger slutat fungera.... Ett av de ständiga tipsen för att klara HP bra är att ha en egen klocka..... fml

Det är ju skitfint väder ute JU!

En dag som denna önskar jag att jag hade en balkong.

Och att jag inte hade ett högskoleprov om en och en halv vecka.

Och att det inte satt en förkylning i form av obestämd tjock materia mellan mina ögon och bak genom hela huvudet.



Mina önskningar för idag.

Grattis

God kväll.

Igår fyllde världens mysigaste man år. Tjugoåtta storslagna år fyllde min Mikael. Detta firade vi lite tjuvigt i förväg i lördags med hela hans familj då vi åt supermiddag på italiensk superrestaurang och badade bubbelbad i vårt, natten till ära, hotellrum här i Stocktown (OBS, familjen var bara med under den förstnämnda aktiviteten och alltså inte i badkaret).

Men på självaste födelsedagen fick vi fira lite också. Man kan kanske säga att firandet av Mikael igår gick lite i gastronomins tecken. Vi käkade alltså en jävla massa göaföa. Vi började med en hotellfrukost, vilken som brukligt var väldigt delikat och omfattande. Att ryktena Mikael hört om att Scandic tagit bort baconen från sina frukostar visade sig vara mycket felaktigt var en minst sagt positiv överraskning. Om jag inte minns fel så kan jag ha tjutit till lite när baconskålen fylldes på, och kan även ha undsluppit något i stil med "Åh! Bacon!". Detta är dock lite oklart, då jag uppenbarligen vid tiden befann mig i lite utav ett baconrus.

Nåja, senare på kvällen besudlade vi en kyckling riktigt ordentligt, med vitlök och hela citroner långt upp i dess innanmäte. Hur makabert det än såg ut innan vi stoppade in den i ugnen så var den något helt sjukt god. Saftig som bara den! Gör det! Ät det! Köp en hel kyckling NU!






Sen bjöds det givetvis på lite dessert! Om jag lyssnat på kvinnan på konditoriet hade jag säkert kunnat redogöra för vad det var för något vi smaskade på, men gött var det iallafall, så mycket vet jag.







Annars då? Jag köpte en Whyred-klänning idag. Ha ha haaaaaaaaaaaaaaaa, jag är en sån konsumör. Vilket är desto mer komiskt med tanke på att jag är vad man kanske skulle kunna klassa som pank. Nu är jag åtminstone pank med en skitsnygg designerklänning och det är ju jävligt mycket bättre eehhhh


Rolikt

"Hon sa ”prioritering” lite på det där sättet som om det var en skål med soppa som hon tänkte garnera med lite olika grejer som av olika anledningar fastnat i flimmerhåren i hennes svalg och sedan servera mig den på den där typen av restaurang där man inte riktigt kan avgöra vad som är inredning och vad som är grovsopor."


Han är ju som en ordens konung, den där Fredrik Backman

Fem från Budapest













Fint hotell + fint sällskap + fin stad = världens finaste resa till Budapest

Arriba!

Nu far jag till Lilla Essingen för att umgås med Hanna, Anton, en massa enchiladas och den lilla gynnaren som gömmer sig bakom mitt huvud hihi *gissa vad det är*













Det är en stor flaska tequila! Yesssss!

Bummer

Fan, det är inte tillåtet att ta med sig sin slaktmask i handbagaget på Ryanairs flyg. Då får man lämna den hemma då....

Snygghet

Idag såg jag Oskar Linnros på ICA. Skulle kanske inte ens säga att jag "såg" Oskar Linnros, jag mer träffade Oskar Linnros. För den som inte kände mig därikring första gången jag for på Storsjöyran - jag och Hanna åkte tillsammans, bodde med min pappa i hans kompisars lägenhet, höll vårt löfte om att inte dricka en droppe, träffade sjukt mycket kändisar och hade otroligt kul - känner nog inte till min, och Hannas, Snook-period. Vi var mer eller mindre besatta och även om Daniel var "min" och Oskar alltså var "Hannas" och detta var för hemskt många år sedan blev jag ändå givetvis mer starstruck idag än jag blivit de gånger till exempel Timbuktu eller till och med Fredrik Wikingsson gått förbi mig.

Vi stod iallafall öga mot öga i några hjärtbultande sekunder där inne på ICA och jag önskar så att jag sett ut ungefär såhär:



Eller såhär, det hade jag också nöjt mig med:



Jag hade gärna sett ut såhär:





Men nej, jag var tvungen att möta Oskar Linnros och se ut såhär:


Du är värd mer än asfalt och snöblandat regn

Jag har jobbat som ett jehu i helgen, fredag till söndag har varit en konstant arbetsdag med några pauser för glass, pussar och sömn. Det är ju alltid värt det, men när man står där klockan elva på söndagsmorgon, snorig och trött, har jobbat fredag kväll och hela lördagen och blir smärtsamt medveten om att det inte finns några varor kvar att packa upp utan det enda som går att göra för att fördriva tiden är att sitta i kassan samt fronta tills man får gå hem kl 21.15, DÅ känns det ganska tungt. Men nu är det över för den här gången iallafall och som sagt är det ju alltid värt det.

Idag har jag iallafall en ledig dag innan jag ska tillbaka till jobbet (dock för betydligt kortare arbetspass) på tisdag och onsdag. Sedan är det våran dag på torsdag, kvinnor, och så på fredag åker jag äntligen till Budapest. Det har ju faktiskt alla förutsättningar att bli hur jävla kul som helst. Fint hotell, fin stad, fin pojkvän och nu dessutom ett maskerad-cocktailparty som väntar när vi kommer fram, det kommer bli underbart!

Förresten hann jag med att färga håret innan jobbcrazen drog igång i fredags. Mikael kallade mig för Carrot top, men vi får väl hoppas att det var någon sorts skämt. Någon sorts JÄVLIGT tråkigt skämt.



Är det orange? Är det det kanske? Nä just det, JUST DET!!!

RSS 2.0