Färg

Förebild:




Och efterbild:




Ja, jag ser iallafall skillnad!!!


UPDATE:
Bättre bild:



Kolla så ljusa små ögonbryn lille jag har då totototo

Vatos loco


Lite videor

Vi kör väl i kronologisk ordning.

Först och främst en från när Magnus och Hampus var här och vi skulle till Kreuzberg. Observera mina fantastiska lila ben.




En till accidental inspelning från igår. Jag berättade för Emma om min snuskiga dröm, som alltså som tur var inte fastnade på band he he *får er att undra*




Och så en liten del av vår kväll igår, med kanske en virrepinne för mycket under bältet. Men nykter kan man va i graven! (Skojar, mamma)



Pözzhej

St Paddys

Igår firade vi St Patrick's Day här i Berlin. Svenskor som firar Irland i Tyskland, vem visste att det kunde bli så bra?

Fixade till tänderna och med vinflaska i hand gav vi oss iväg till en St Paddys-parad som gick runt Kreuzberg. Trots snålkyla och duggregn var det fantastiskt roligt. Irländska flaggor delades ut, säckpipemusik spelades bakpå en cykel, folk hade på sig allt från gröna ponchos till orangea polisonger och alla var sjukt peppade och glada.

Efter en ordentligt lång paradgång och med håret stripigt av regnet och lösögonfransen på gränsen till att ha spolats bort drog vi oss alla till en texmex-restaurang som dagen till ära förvandlats till irländsk. Här bjöds det på Jameson, Guiness-sexpack, mat och efterrätt. Och riktiga säckpipor! Sjukt coolt

På något sätt tog jag och Emma oss in i bakrummet och lade vantarna på lite teatersmink. Jag mesade till det med orangea hårtoppar och gröna läppar, medan Emma gick all in och sminkade sig till världens finaste irländska katt.

Och vi skålade med irländare och amerikaner och afrikaner och tyskar och styrde upp irländsk folkdans utanför toaletterna och åt världens godaste mat och skrattade och skrålade och hade en otroligt bra kväll.


Så i efterhand: Happy St Patrick's Day!

Skål!


Morgon(?)filosofi

Jag sitter instängd i köket och väntar på att någon mer ska kravla sig upp ur sängen och kanske ta sig an detta enorma diskberg som täcker 90% av all yta tillsammans med mig. Dock förväntar jag mig inget, vi gick trots allt och la oss efter sju imorse efter ett fantastiskt besök på KDR, så om mina fina vänner vill sova lite längre är jag inte en att klaga.

Som sagt så är Magnus och Hampus här sen i torsdags, och vi har spenderat hela helgen med att äta gott (cheeseburgare, pastagratäng, kikärtsbiffar från gudarna och världens godaste Ritter sport), dricka gott (Merlot, Captain morgan, Becks och margaritas) och älskat varandra in absurdum.

I torsdags wowade vi Magnus med second hand-kvarteren, i fredags förfestade vi inne på McDonald's med starköl och hamburgare och igår dominerade jag och Hampus dansgolvet tills DJ:en älskade oss lika mycket som vi älskade honom.

En jävligt bra helg med andra ord.


Om de tre vännerna bara kunde vakna nu så skulle vi kunna åka och göra Flohmarkt am Mauerpark till våran också...

Hampus-Magnus

Min finaste Lisa blev helt till sig när jag berättade att Ellens vänner från Umeå, Hampus OCH Magnus, skulle komma hit och hälsa på: "Hampus-Magnus? Vem fan är det? Det var nog det fulaste dubbelnamn jag någonsin hört."

Vi har ju ätit gomiddan nu tillsammans och ska avnjuta tre dagar vidare tillsammans. So long!
/ EMMA JA DET ÄR JAG

Strejk

Har skrivit nästan tio inlägg i denna jävla blogg sen Emmas senaste inlägg. Nu strejkar jag tills hon uppdaterar och drar sitt bloggstrå till bloggstacken. Tänker inte säga detta till henne IRL heller, utan hon får upptäcka mitt raseri när hon bemödar sig att gå in här nästa gång.

Hör du det, Emma? Nu är det din tur att bidra! För fan!



(hehe puss älskar dig skämtar ba lite)


(fast inte om strejken)


(så skriv något nu)

Ful



Photo booth-ljudtest från i fredags. E ja int gölli?

RSS 2.0