För övrigt

Ni vet de där gångerna då man måste sitta på tunnelbanan och ha så mycket mensvärk att man bara väntar på att livmodern ska ploppa ur en? Och när man inte kan känna sig bekväm utan behå för ens tissar svällt upp till små studsande monster? Och ens liv på en halv sekund kan bytas från att kännas rosa och fluffigt och lyckligt till att kännas totalt jävla meningslöst och deppigt och bajsgrått och SKITIGT? Och när man vill riva ut ögonen på varenda jävel som ens kommer nära en när allt man vill göra är att sitta ensam på en jävla bänk och lyssna på sin jävla lugnande musik? Och allt på ens kropp som någonsin kunnat dallra nu dallrar tjugo gånger mer eftersom man av någon idiotisk anledning ska "samla vätska"?! Och när man bara vill sova 23 timmar om dygnet och enbart gå upp för att äta choklad eller möjligtvis gråta lite för det är så jävla synd om en?


De gångerna, då är man inte så jäääävla nöjd över att vara en fertil kvinna.

Hired!

God kväll önskar Munkbrohallens nyaste tillskott.

That's right, nailade intervjun igår och imorse ringde min ena blivande chef och ba åh Ellen du är så jävla bra och snygg och bäst, vi måste ha dig i personalen!!!

Typ.


Anställd är jag iallafall, trots mitt lilla avslöjande att jag skulle åka bort till Sunny Bitch och alltså inte kunde börja omgående som jag tidigare lovat, heheee... Men men, nu får de inte bara en sjukt trevlig och duktig norrländska som börjar på tisdag, utan en sjukt trevlig och duktig OCH solbränd norrländska som börjar på tisdag. Oslagbart!




Puss

Har haft ett par sjukt fina dagar i Uppsala och Stockholm. Har ätit god mat, sett (eller egentligen bara hört) Frida Hyvönen och klängt som en liten apa.








Bakfylla

Fredag:











Lördag:









Söndag:


Finn ett fel


Filosofi B

Emma är på besök i veckan, och såhär på kvällskvisten sitter jag, hon och Hanna och filosoferar så smått.

Den tryckande frågan lyder: Om du var tvungen att välja skulle du då: 1, Resten av ditt liv lukta ordentligt med bajs, liksom ha det som "grundlukt" eller 2, Resten av ditt liv börja varje dag med att äta en stor tallrik av ditt eget bajs.

Det finns även ett alternativ 3, Resten av ditt liv se ut exakt som en bajskorv, alltså vara människa men på alla sätt se ut som en bajs.


Ungefär såhär kan man tänka sig:



(Tog mig typ en timme att göra den här bilden.....)




Emma har gjort sin prioriteringslista som följer (från helst till minst helst):

1. Äta bajs
2. Se ut som en bajs
3. Lukta bajs



Men det är fortfarande en av de svåraste frågorna vi vet, möjligtvis livets största fråga.


Frågor på det?

Sen lite vackra bilder från tvåmannaförfesten i lördags då










Fredags ja

Jennifer var ju på besök i huvudstaden i helgen så i fredags var vi hemma hos Hanna och drack lite vin och lite öl och for sedan ut på galej på Söder. Vet inte om vi var ute för tidigt eller om det bara var jag som var trög, men det kom som aldrig igång riktigt och kvällen blev rätt ung. Det är då man får vara glad över att man hade trevliga människor att förfesta med iallafall!








Några snabba om Pride

Några snabba om Pride-paraden:

  • Kristdemokraterna var det enda partiet som inte var representerat - ja, förutom SD då, men de räknas faktiskt inte - i paraden. Ganska talande, eller?
  • Gustav Fridolin är min nya celebrity crush. Han och Romson var de enda partiledarna (eller språkrör då) som deltog i paraden. Hade förväntat mig att det skulle vara någon form av självklarhet att alla deltog. Åtminstone statsministern liksom? Är det verkligen sannolikt att det sitter extremister på takhusen med k-pistar och skjuter ihjäl honom om han vandrar i den mest kärleksfulla paraden som finns? Kom ut från skuggorna, Reinfeldt, du kan inte sätta Sofia Arkelsten på att sköta allt du inte orkar med. För fan.
  • Precis, kärleksfullt var det. Och bara så jävla vackert alltihop. Det var svårt att hålla tåren tillbaka där på Sergels torg när kärleken bara sköljde över en.
  • Nästa år ska jag vara med. Ska dansa mellan F!, Miljöpartiet och Vänsterpartiets sektioner och se ut så här:





Några snabba om gårkvällen:

  • Vilken jävla tur att jag och Hanna, danssugna som satan, efter några vändor på Söder hamnade på Prides avslutningsfest i Kungsträdgården. Sjukt mycket folk under stjärnorna som dansade till schlager och "gaypop". Vi var inte sena att hänga på.
  • Vilken jävla otur att vi kom dit så pass sent. En illa omtyckt ordningsvakt fick avbryta den fantastiska DJ:ens spelning förmodligen för att klockan passerat ett och det väl bryter mot någon form av lag att hålla på längre. Men kan man inte få tänja lite på lagarna under Pride? Kan man inte få det?
  • Dock vilken jävla tur att våra party-radars hittade direkt till det enda dansgolvet igång på området när stora scenen stängts av. Direkt efter vi tagit plats vällde resten in i det kanske 15 kvadratmeter stora tältet och vi körde hårt på gatan utanför istället. Än en gång fantastisk fuldans till Backstreet boys-hits och sånt där som man bara kan vara så där pass sugen på just efter man sett Pride-paraden.
  • Vi kan låtsas som att det var en slump att vi tagit oss till Stureplan i slutet av kvällen där det enda (?!) Max i Stockholm ligger, men halv tre-maten satt jävligt fint iallafall.


Något lite längre om okynnesraggandet igår??!?!!!:

Nu kanske jag är sjukt naiv och så vidare och så vidare, men när jag och Hanna anlände på Pride-området igår tänkte jag ändå att jag skulle passera för lesbisk tjej ute med min lesbiska flickvän. Vi gick crazy på monsterdansgolvet direkt och när två killar halvt började dansa med oss med glada (sugna) ögon tänkte jag att "åh vad kul med två bögar som man bara kan dansa som man vill med, nice!". Mmmm, kanske inte...

Sen gick vi som sagt till ett mycket mindre dansgolv. Hannas mobil ringde och jag stannade kvar och nötte asfalt. In glider äckel-kille med footballtröja och börjar dansa med mig. Känner att den här killen kanske inte är särskilt homosexuell och mycket riktigt, efter kanske en minut lägger han handen långt ner på min höft och trycker sitt kön mot mig. Lite överrumplat slår jag bort hans hand och säger något i stil med "nejnej, jag är inte sån". Han verkar fatta vinken och vi dansar bredvid varandra ett tag. Snart är han dock där igen med sin slibbiga hand och sitt äckliga skrev och tafsar och pressar. Lite ilsken för att han inte respekterar varken min vilja eller min (visserligen falska) lesbiskhet slår jag lite extra hårt bort hans hand igen och går för att hitta min "flickvän".

Som om ställets alla sluskiga heterokillar fått vittring på att jag nu förstått att det här såklart inte alls är säker mark byter de av varandra med mer eller mindre påträngande raggningsförsök. Random reggaekille kommer fram och viskar i mitt öra "where are we going after this party is over?", shady snubbe sliter tag i Hannas handled och när hon rycker sig loss får hon gliringar och okända föremål kastade på sig, ett tiotal män står och bara tittar med någon sorts trans-aktig blick på oss när vi dansar och stönar fram saker som "yeeeahhh, yeah baby". Medelålders tysk (?) gubbe kommer fram och frågar om han får ta ett kort tillsammans med oss två, med den rätt svaga motivering "my wife is sick, and I really like swedish people". När vi sen dansat oss trötta och sitter på en bänk kommer det två killar, varav den enda sätter sig bredvid Hanna och säger till sin kompis "sätt dig på andra sidan, gör det". Där får han dock inte plats, då två andra sliskers redan har tagit den platsen och väldigt odiskret rör sig närmare och närmare mig. Och slutligen, just innan vi ska lämna stället och bege oss mot Max, kommer den nästan vidrigaste av dem alla. Åtminstone 40 år gammal, med en kortärmad skjorta och lönnbackslick. Kommer fram till oss och säger "Hej tjejer, jag måste bara fråga er en fråga... fast ni kanske inte är såna tjejer, hö hö hö". Givetvis vill vi veta vad vidret har på hjärtat och han fortsätter "Jamen jag måste bara fråga. Har ni ont i stjärten? Hö hö hö". Här lessnar vi till ganska ordentligt och jag tror mannens skratt fastnade rätt ordentligt i halsen och han fick gå skamsen därifrån.

MEN LIKSOM?! Kom igen? Kan inte Pride få vara lite heligt ändå? Jag vet att jag är naiv, men kan jag inte få vara det under Pride då? Är det att förvänta sig för mycket?



Ja ja, förutom lessheten över patriarkatets heteronorms tro att alla kvinnors kroppar tillhör just partiarkatets heteromän var ju kvällen riktigt jävla kul. Och! OCH! I kön till Max börjar ingen mindre än Tore från FC Z prata med oss. Kan mycket möjligt varit så att även han försökte ragga, men han är förmodligen oförmögen att vara en sliskboll så det var mest bara rart. När vi sen stötte på honom i tunnelbanan lite efter utbrast han "Men! Det är ju ni igen!" och nu räknar jag med att vi kommer hälsa på stan. Kanske inte den kändisvän jag förväntade mig skaffa, men det duger bara fint!




Fick en heliumballong av två glada fina tjejer igår, avslutar detta skräpinlägg med kontentan av sagda ballong:


Koh phan gan igårkväll










Gårkvällen

Igår invigdes utelivet här i Stockholm. Min bror Olov fyllde 26 sköna år och jag och Hanna fick hänka på firandet. Vi började med att poppa lite skumpa här på Telefonplan och sen begav vi oss till Skanstull på förfest. Efter en nervös färd till Trädgården där jag trodde jag skulle bli nekad för jag inte fyllt 20 än, kom vi in utan att ens bli legkollade. Soft nanting. Jag och Hanna bestämde oss iallafall fort för att detta, det skulle bli vårt stammishak. Massor med fina ljusslingor och häftiga grejer, vi blev helt enkelt lite starstruck of it all. Men även såhär dagen efter står jag fast vid att vi ska trampa Trädgårdsgolv tills fötterna blöder.




















Ima a diva Ima Ima a diva

Då Hanna anlände till vår nya stad imorse har vi haft en produktiv dag tillsammans idag. Eller, hon har väl haft det. Jag har som mest fixat ett pass och ätit... och svettats..

Nu är vi iallafall i hennes fantastiska lägenhet på Telefonplan och lagar en fetgod middag! Nice! Och dricker gorödvinet! NICE!


Just det!

Just det just det, jag och Veronica bokade just en vecka i Bulgarien. Så tre veckor i Stockholm nu och sen bär det av till... Medelhavet?

Hehe närå skojar bara, Bulgarien ligger ju vid Svarta havet...

Det vet ju alla....

Inklusive jag...




Efter en snabb googling iallafall.

Framme!

Puh! Har spenderat hela dagen i den soliga delen av en AC-lös bil. Sedan for jag tunnelbanan och vägen från tunnelbanan i fortfarande stekhet sol med en jävla tjocktröja på mig (?!) och sedan släpade jag min cirka 40 kg tunga väska upp för trapphuset. Vi bor på tredje och högsta våningen.

Har aldrig känt mig så vidrig som när jag ramlade in i hallen, och kallduschen jag just tog har aldrig varit mer välbehövd.


Bilresan ner var iallafall otippat nice, med tanke på hur mycket jag hatar långa bil-/tåg-/bussresor. Vi började med att ta ett dopp i det iskalla havet vid stugan så vi var beredda på den varma bilen, och sen underhöll vi oss hela vägen till Stockholm med Filip och Fredriks sommarprat, raggsnack och VB-paj.



Nu borde jag typ äta någon form av mat och dricka några liter vatten, men soffan har som sugit fast mig. Plus att Coop förmodligen stängde för en kvart sen... Suck...




Just det, ramlade från mina 12 centimeters höga hästar i lördags hehe:



Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj.

RSS 2.0