20-årig kvinna uppäten av jämngammal, motivet uppges vara en strid om laptoputrymme. Och viss hunger.

Okej att du uppenbarligen har fått förbannelsen av en medfött sämre ämnesomsättning än jag har. Och jag förstår att du är ilsken och möjligtvis då också lite territorial på grund av bantningsshaken du just blandat och förslagsvis även har som din huvudsakliga föda. Och nej, dessa två saker gör det ganska klart att vi inte direkt har så mycket gemensamt och uppenbarligen inte kommer bli bundisar under denna resa.

Men snälla, aningen trinda, kvinna framför mig på tåget, kan du inte flytta din världens största laptop lite lite grann så vi får lika mycket plats på bordet vi BÅDA sitter vid? Kan jag åtminstone få mer än en decimeters yta att ställa min lilla Macbook på? Den överhettar och bränner mitt knä om den får stå där för länge, förstår du.



Det här kommer bli en väldigt lång resa till Malmö.

In fashion one day you are in and zi next day you are out

Idag har jag ägnat åt att försöka känna mig snygg (varvat med lite Mad med-tittande och mycket mat). Jag har rakat ben och lockat hår och till och med tagit upp min tandblekning igen! Och på grund av det får jag lov att dricka mitt eftermiddagskaffe med sugrör för att inte fläcka tänderna i onödan *ohoo HoLLywoodstyle*. Att de enda sugrören vi har här hemma är såkallade "partysugrör" är ju bara lite icing on the cake.


På tal om snygg så handlade ingen mindre än Top Model-finalisten Klara av mig på jobbet igår. Jag blev grymt starstruck, mitt huvud föll typ av. Men samtidigt, här kommer hon en dryg timme innan programmet där hon kanske eller kanske inte utses till vinnare av Top Model och handlar ett gäng saker som inte tyder på att det är något stort firande i faggorna. Årets största spoiler?! Idag när jag såg reprisen var all spänning borta och jag visste redan från början att min favorit förmodligen skulle förlora. Jaja, Klara hade iallafall sjukt vita tänder i den sista elimineringen och nu känner jag att fan vad jag ska bleka mina grågula stackare tills de ba faller ut.


Sund och djup.

/Ellen

RSS 2.0