Jag är cp



Nu far jag och arbetar min sista dag i Umeå. Och efter det går jag ut min sista kväll i Umeå. Sad.

Fick ner den oändliga högen kläder i väskan iallafall, så nu är jag redo för Stureplans vimmelbilder ;))



Nääämen satan så rakt mitt hår är idag, helt sjykt..


/Sammanhängande och relevant tjej

Ta helg!

Igår festade jag och mina kompanjoner till det på ett proppfullt Trädgården. Vi poppade skumpa för att fira att Hanna slutat jobba, att vi ska flytta till Stockholm, att vi är friska både här och där och för att livet bara är allmänt köngligt.



Det hade för övrigt lämpat sig bättre om jag inte hade varit bakisseg idag med tanke på att jag måste få följande saker gjorda:

  • Börja packa
  • Packa klart...
  • Städa efter förfesten (genial idé att ha en sån igår...)
  • Duscha bort fyllan
  • Äta något
  • Köpa något så jag kan äta något
  • Oooooch börja jobba klockan 17

Jag har alltså typ fyra timmar på mig att göra en helvetes massa grejer och varför sitter jag då kvar i soffan och jäser? Ibland är självföraktet mig övermäktigt...



Oh well, här är bilder från yesterday:



















Who run the world? Girls.


Vemod

Cyklade hem från jobbet ikväll och fick fin poplåt efter fin poplåt i iPoden. Himlen var persikofärgad och luften var sjukt behaglig. Jag har vetat att jag kommer sakna mitt kära Umeå, men där och då kändes det extra tydligt. Staden var så fin och jag kunde inte låta bli att le hela vägen hem. För det är en bra saknad. Det känns liksom bra att ha den här vackra, vänliga staden att återvända till om jag tappar bort mig i Stockholm. Och det är ju som fint det.



Over and out

Tar över

Jaha, då tänkte jag lika delar återuppliva och kapa den här bloggen. Denna gång är dock inte staden jag ska vara borta i Berlin, utan Stockholm, och tiden jag ska vara borta kanske inte är riktigt obestämd, men väl osäker.

Jaha, på måndag planerar jag iallafall att anlända i Stockholm där jag tänkte resa, njuta, göra trevliga saker med min medflyttare Hanna och så kanske jobba deltid för att kunna försörja denna lyxiga livsstil jag förväntar mig börja leva. En och annan kändis eller ny kompis eller varför inte båda i en kanske också slinker ner.

Jaaaaaha, det var väl det.

Väl mött!

/Ellen, numera sole owner of this blogg

RSS 2.0