The eagle has landed

Efter nio timmars bussresa UTAN SÖMN för att jag försökte komma över mitt denialstadie vad gäller att jag flyttar!
Sedan hoppade jag in i en taxi och förde mitt första tyska samtal! Taxichauffören var som på köpet nasty och frågade gång på gång när vi skulle ses igen, men inte kunde det ta bort mitt hypade humör - jag var ju framme i Berlin!


jag och GUMMAN, glada över att vara tillsammans!

glada att vara tillsammans GUMMAN!

Kommentarer
Postat av: lisa

Du ska veta att jag älskar dig och att det inte spelar någon roll hur långt borta du är. Du behöver inte vara här fysiskt för att vara här. Jag känner dig så bra att jag inte behöver fråga dig vad du tycker längre, jag vet. Jag känner dig så bra att jag inte behöver ha dig framför mig för att se hur ditt ansikte ser ut när du blir arg, frustrerad, lycklig, glad, besviken, osv. Jag ser det framför mig i mitt huvud, din min när jag berättar för dig att jag nog flyttar till Amsterdam i April. Ditt ansiktsuttryck när jag säger att jag inte sovit någonting sen du stack men att allting är bra ändå. Jag ser dig. Jag hör dig. Jag känner dig. Och jag vet att även fast du kommer vara borta ett tag, längre än vi någonsin varit ifrån varandra, så kommer det inte försvinna. Du är med mig hela tiden wildfire, jag kan inte vara annat än glad när jag vet att du är lycklig.



"Du känner det jag känner. Du ser det jag ser. Jag känner dig så väl att jag vet vad du tänker. Känner du ilska, gör jag det med. Är du ledsen, kan jag inte vara något annat. Är du lycklig, finns det ingen som ser glädjen som jag. Det du är för mig kommer aldrig att gå att sätta ord på. Och det vet du med. För du vet vad jag tycker. Vad jag känner. Därför behöver jag inte berätta det för dig egentligen. För du vet att utan dig tappar jag allt. Utan dig faller allt isär. Utan dig är jag hjälplöst sökande efter någon som matchar den jag är. Som tänker det jag tänker. Känner det jag känner. Som ser det jag ser."



Jag älskar dig. Alltid.

2011-01-13 @ 23:26:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0